Natuurkr8 Logo

(Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8

(Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8 biedt een totaalconcept voor opgroeien, opbloeien en volwassen worden. Wij bieden als (Jeugd) Zorgboerderij de volgende diensten aan:

 

Kortdurend en/of langdurend verblijf

Het is mogelijk om kort- en/of langdurend bij ons te verblijven. De duur van dit verblijf kan variëren en in overleg kunnen wij flexibele mogelijkheden bieden. Een perspectief biedende plaatsing is bij ons mogelijk. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat een kind continuïteit in de opvoeding ervaart. Momenteel zitten wij helaas tot eind 2020 vol en hebben wij op korte termijn geen mogelijkheid tot nieuwe plaatsingen.

 

Logeerweekenden

Een keer per maand bieden wij, tijdens onze logeerweekenden, opvang op onze (Jeugd) Zorgboerderij en/of op onze locatie op Texel. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan pleeggezinnen die af en toe behoefte hebben aan een weekend met eigen gezin. Maar ook ouders die even rust nodig hebben en op zoek zijn naar een juiste plek voor hun kind(eren) kunnen bij ons terecht. Voor meer info over plaatsing en financiering klik hier. De data van de logeerweekenden zijn te vinden in onze agenda. Helaas zijn er op dit moment geen plekken meer beschikbaar voor de logeerweekenden.