Natuurkr8 Logo

(Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8

(Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8 biedt een totaalconcept voor opgroeien, opbloeien en volwassen worden. Wij bieden als (Jeugd) Zorgboerderij de volgende diensten rondom verblijf aan:

Logeerweekenden

Een keer per maand bieden wij, tijdens onze logeerweekenden, opvang op onze (Jeugd) Zorgboerderij en/of op onze locatie op Texel.  Voor meer info over plaatsing en financiering klik hier. De data van de logeerweekenden zijn te vinden in onze agenda. Helaas zijn er op dit moment geen plekken meer beschikbaar voor de logeerweekenden, daarnaast zullen wij per 1 oktober 2020 stoppen met de logeerweekenden. Nieuwe aanmeldingen nemen wij op dit moment niet meer in behandeling. Ons advies op dit moment is om op zoek te gaan naar een andere, passende plek, zodat de benodigde zorg toch zo spoedig mogelijk ingezet kan worden.

   

Kortdurend en/of langdurend verblijf

Het is mogelijk om kort- en/of langdurend bij ons te verblijven. De duur van dit verblijf kan variëren en in overleg kunnen wij flexibele mogelijkheden bieden. Een perspectief biedende plaatsing is bij ons mogelijk. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat een kind continuïteit in de opvoeding ervaart. Regelmatig gaan wij, met de kinderen die op dat moment bij ons verblijven, naar onze mooie plek op Texel. Ontspanning, vakantie, rust en plezier, wij merken dat het genieten is voor de kinderen om mee te kunnen naar Texel.  Momenteel zitten wij helaas tot eind 2021 vol en hebben wij op korte termijn geen mogelijkheid tot nieuwe plaatsingen. Wij nemen nieuwe aanmeldingen rondom verblijf daarom niet in behandeling, ons advies is om op zoek te gaan naar een andere, passende plek.