Natuurkr8 Logo

Activiteiten

Thuislocatie

Wij bieden bij Natuurkr8 een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Hierbij sluiten wij aan bij de interesse en het belevingsniveau van elk kind. Ons buitenerf biedt veel faciliteiten voor een urenlange ontdekkingstocht. Zo hebben we een moestuin met kas, paardenbak en paardenstallen waar lekker aan de slag gegaan kan worden met onze pony’s, een grote vijver vol met kikkers en vissen, weilanden om ons heen, een jacuzzi om in te relaxen, bomen om hutten in te bouwen, skelters, onze kleindieren, zandbak, trampoline en schommels.

Binnen hebben wij volop ruimte in onze gerenoveerde boerderij. De stallen hebben we omgebouwd tot woonruimte. Wij hebben momenteel 2 kamers die geheel ter beschikking staan als (logeer)kamers voor verblijf. Elk kind dat bij ons verblijft beschikt over zijn/haar eigen kamer.  

Daarnaast hebben wij een bijgebouw omgebouwd tot drie gezellige multifunctionele ruimtes. Hier is volop ruimte  voor allerlei doeleinden, zoals bijvoorbeeld creatieve activiteiten of onderwijs. Ook beschikken wij over een onderwijs-werkplek, midden in de natuur, tussen de dieren: het tuinhuis. De 5e onderwijs-werkplek is de huiskamer: een plekje waar kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen. 

Natuurlijk zijn op alle onderwijs-werkplekken volop dieren te vinden. De poezen en de hondjes lopen er vrij rond, Henk de schildpad heeft er zijn plekje en ook de varkentjes Pumba en Olivia nemen af en toe een kijkje. 

Locatie Texel

Naast de activiteiten bij Natuurkr8 op locatie Kerkdorp huren we nog een plek op locatie Texel. Deze plek bevindt zich op vakantiepark de Krim in de Cocksdorp, Texel.  Regelmatig gaan we hier in de weekenden en vakanties met de kinderen die bij ons verblijven naar toe. Wij merken dat ze het hier ontzettend naar de zin hebben. Het strand, de vele faciliteiten op het vakantiepark en de ontspannen sfeer doet iedereen enorm goed. Natuurlijk doen we er ook alles aan om de kinderen het mooie Texel te laten zien en maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld de vuurtoren, de Bonte Belevenis, het ecomare, het juttersmuseum en ga zo maar door. Genieten!

Check onze

agenda