Natuurkr8 Logo

Activiteiten

Activiteiten bij Natuurkr8

Wij bieden bij Natuurkr8, op onze onderwijs zorgboerderij, een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Hierbij sluiten wij aan bij de interesse en het belevingsniveau van elk kind. Ons buitenerf biedt veel faciliteiten voor een urenlange ontdekkingstocht. Zo hebben we een moestuin met kas, paardenbak en paardenstallen waar lekker aan de slag gegaan kan worden met onze pony’s, een grote vijver vol met kikkers en vissen, weilanden om ons heen, een jacuzzi om in te relaxen, bomen om hutten in te bouwen, skelters, onze kleindieren, zandbak, trampoline en schommels.

Binnen hebben wij volop ruimte in onze gerenoveerde boerderij. Wij hebben een bijgebouw omgebouwd tot drie gezellige multifunctionele ruimtes. Hier is volop ruimte  voor allerlei doeleinden, zoals bijvoorbeeld creatieve activiteiten of onderwijs. Ook beschikken wij over een onderwijs-werkplek, midden in de natuur, tussen de dieren: het tuinhuis. De 5e onderwijs-werkplek is de huiskamer: een plekje waar kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen. Ieder kind heeft bij Natuurkr8 zo zijn eigen plekje waar hij/zij kan ontspannen en kan leren.

Natuurlijk zijn er in alle ruimtes volop dieren te vinden. De poezen en de hondjes lopen er vrij rond, Henk de schildpad heeft er zijn plekje en ook de varkentjes Pumba, Olivia, Tess en Teuntje nemen af en toe een kijkje. 

Check onze

agenda