Natuurkr8 Logo

Geef me de 5

Licentiehouder “Geef me de 5”

Met ontzettend veel trots mogen we mededelen dat Natuurkr8 zich licentiehouder mag noemen van “Geef me de 5: de praktische methodiek voor omgang met mensen met autisme”.

Licentiehouder van Geef me de 5 zijn gaat veel verder dan alleen het toepassen van de methodiek. Vanuit Geef me de 5 is een speciaal licentieprogramma ontwikkeld.  Licentiehouders krijgen coaching van Geef me de 5 en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alle teamleden zijn of worden geschoold in Geef me de 5. Daarnaast mag Driesje zich autisme-deskundige noemen vanwege het afronden van de post-HBO  en licentie-opleiding van Geef me de 5. Driesje heeft tijdens de licentie-opleiding begeleiding gehad van Colette de Bruin en Erna Teunissen.

Natuurkr8 heeft daarnaast een eigen trainer en contactpersoon vanuit Geef me de 5: Barbara Beurmanjer. Barbara begeleidt en ondersteunt ons waar nodig en voor benodigde expertise op meerdere gebieden kunnen we bij Barbara terecht. Barbara is sinds 2013 Geef me de 5-trainer en werkt daarnaast ook bij Autimaat, het behandelcentrum van Geef me de 5.

Enthousiasme

De reden dat we zo enthousiast zijn over Geef me de 5 is omdat we merken dat het “gewoon” werkt in de praktijk. Het is zeker voor kinderen met autisme zeer passend, maar de methodiek is daarnaast breder toepasbaar. De kinderen zijn gebaat bij het basisfundament, de voorspelbaarheid, de structuur, de basisrust en de technieken die gehanteerd worden vanuit de methodiek. 

Zie voor meer informatie rondom de methodiek van Geef me de 5:

www.geefmede5.nl

Check onze

agenda