Natuurkr8 Logo

Geef me de 5

Licentiehouder “Geef me de 5”

Met ontzettend veel trots mogen we mededelen dat Natuurkr8 zich licentiehouder mag noemen van “Geef me de 5: de praktische methodiek voor omgang met mensen met autisme”.

Licentiehouder van Geef me de 5 zijn gaat veel verder dan alleen het toepassen van de methodiek. Vanuit Geef me de 5 is een speciaal licentieprogramma ontwikkeld.  Licentiehouders krijgen coaching van Geef me de 5 en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alle teamleden zijn of worden geschoold in Geef me de 5 en er is een autisme-deskundige werkzaam die de post-HBO  en licentie-opleiding van Geef me de 5 heeft afgerond. 

Deskundig rondom Autisme

Natuurkr8 is zo enthousiast geworden rondom de methodiek van Geef me de 5, omdat we merken dat het “gewoon” werkt in de praktijk. Het is zeker voor kinderen met autisme zeer passend, maar de methodiek is daarnaast breder toepasbaar. De kinderen zijn gebaat bij het basisfundament, de voorspelbaarheid, de structuur, de basisrust en de technieken die gehanteerd worden vanuit de methodiek. 

Zie voor meer informatie rondom de methodiek van Geef me de 5:

www.geefmede5.nl

Check onze

agenda