Natuurkr8 Logo

Contact informatie (Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8

Onze (Jeugd) Zorgboerderij staat in het idyllische Kerkdorp, een klein dorpje gelegen tussen Noordeinde en Oosterwolde. Binnen een straal van 8 km liggen de dorpen Oldebroek, Wezep, Elburg, Kampen, ’t Harde, ’t Loo. Zwolle ligt op 15 km afstand.

Adres

(Jeugd) Zorgboerderij Natuurkr8
Groote woldweg 98
8097 RV Oosterwolde

Contact

T. 06-13725096
E. [email protected]

Driesje is SKJ-geregistreerd (skj-nummer: 100019633) en heeft 15 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs als leerkracht, intern begeleider en pedagogisch zorgcoördinator. Daarnaast heeft ze als opleidingen: PABO (Hogeschool VIAA), Master-SEN ‘Het jonge risicokind’ (Windesheim), een jaar Orthopedagogiek (Universiteit Utrecht) en Master-SEN ‘Innoveren en Begeleiden’ (Hogeschool Utrecht). Driesje is gespecialiseerd in traumasensitief lesgeven middels de training van Leony Coppens en heeft ervaring met contextueel werken. Driesje heeft de basisopleiding tot kindercoach afgerond en is ik-leer-leren trainer. Op dit moment volgt Driesje de post-HBO opleiding  van ‘Geef-me-de-5‘ en studeert ze onderwijswetenschappen aan de Open Universiteit. 

Jacco heeft, naast zijn werkzaamheden op de zorgboerderij, een eigen timmerbedrijf. Driesje werkte, naast haar werkzaamheden op de zorgboerderij,  als leerkracht, intern begeleider en later als zorgcoördinator binnen het basisonderwijs. Sinds augustus 2018 is Driesje volledig werkzaam op de zorgboerderij.