Natuurkr8 Logo

Contact informatie Natuurkr8

Onderwijs-zorgboerderij Natuurkr8 is gelegen in het idyllische Kerkdorp, een klein dorpje gelegen tussen Noordeinde en Oosterwolde. Binnen een straal van 8 km liggen de dorpen Oldebroek, Wezep, Elburg, Kampen, ’t Harde, ’t Loo. Zwolle ligt op 15 km afstand.

Adres

Natuurkr8
Groote woldweg 98
8097 RV Oosterwolde

Contact

T. 06-13725096
E. info@natuurkr8.nl

Driesje is SKJ-geregistreerd (skj-nummer: 100019633) en heeft 15 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs als leerkracht, intern begeleider en pedagogisch zorgcoördinator. Daarnaast heeft ze als opleidingen: PABO (Hogeschool VIAA), Master-SEN ‘Het jonge risicokind’ (Windesheim), een jaar Orthopedagogiek (Universiteit Utrecht) en Master-SEN ‘Innoveren en Begeleiden’ (Hogeschool Utrecht). Driesje is gespecialiseerd in traumasensitief lesgeven middels de training van Leony Coppens en heeft ervaring met contextueel werken. Driesje heeft de basisopleiding tot kindercoach afgerond en is ik-leer-leren trainer.  Driesje heeft de post-HBO opleiding  van ‘Geef-me-de-5‘ afgerond en studeert onderwijswetenschappen aan de Open Universiteit. 

Jacco heeft, naast zijn werkzaamheden bij Natuurkr8, een eigen timmerbedrijf. Jacco voert alle onderhoudswerkzaamheden en timmerklussen uit bij Natuurkr8.